Hoe werkt het?

Boodschappen bestellen bij DN-bezorging.nl werkt eigenlijk heel makkelijk. Wanneer u nog geen klant bent neemt u contact op met Nancy van onze klantenafdeling op telefoon nr. 06-24796669.
Wij doen dit liever op deze manier omdat wij veel klanten hebben die al wat op leeftijd zijn en het contact via de telefoon wat persoonlijker en duidelijker is. Alles is meteen te bespreken.
Wanneer u klant wordt krijgt u het mail adres van onze verzamel afdeling. U mailt voor 16:00 uw bestelling door en onze medewerkers gaan die avond of uiterlijk de volgende ochtend de bestelling verzamelen.Het wordt aan het einde van de ochtend of begin van de middag bij u bezorgd.U kunt natuurlijk ook bellen met Nancy van onze klanten afdeling om uw boodschappenlijstje persoonlijk door te geven.Wij bezorgen op dit moment alleen in Ridderkerk en rekenen per bestelling €8.00 pak en bezorgkosten.U kunt ook bij ons pinnen Natuurlijk kunt u ook als bedrijf of instelling door ons laten bezorgen. U kunt als bedrijf of instelling ook op rekening betalen. Wij hanteren geen minimum besteding, maar wel persoonlijke service.

Zo simpel is het eigenlijk…

Voor meer informatie kunt u een e-mail sturen naar
info@dn-bezorging.nl
of bellen met Nancy
06-24796669